Home Profile

Profile


MontyBishop


Created
Banners 8
Total missions 109 / 150
Deleted missions 0

Activity
Comments 3
Favorites 4
ToDo list 0
Completed 37

Entered banners 8


# Name Portals Action
1 Vecsési káposzta 5. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. Ez a mission a Hősök ligetéhez vezet el, ez egy kis park a főút mellett, emlékművekkel.
2 Vecsési káposzta 16. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, lesz egy csini fej káposzta a scanneredre. Minden városrész katolikus templomai után ez a mission a többi felekezet templomait mutatja be.
3 Vecsési Káposzta 2. 6 Sequentially Ha Vecsés (Wetschesch) neve csak egyetlen dologról ismerős, az a híresen finom savanyúkáposztája lesz. Ha végighackeled a város portáljait, egy csinos fej káposztát kapsz jutalmul.
4 Vecsési káposzta 9. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a város Halmi-telep városrészébe vezet el.
5 Kispatak tanösvény (A levelibéka tanórája) 6 Sequentially A Kispatak-tanösvény tábláin a környék élővilágát mutatja be a gyerekekhez szóló kis történetekben a tanösvény kabalaállata, a kis levelibéka, aki ott csücsül mindegyik tábla alján.
6 Vecsési káposzta 18. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, lesz egy csini fej káposzta a scanneredre. A mission a város látképét meghatározó víztorony lábánál ér véget.
7 Vecsési káposzta 14. 7 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission útvonala az Erzsébet térről a Felsőtelepre vezet, útba ejtve a régi Műv.házat.
8 Vecsési Káposzta 1. 6 Sequentially Ha Vecsés (Wetschesch) neve csak egyetlen dologról ismerős, az a híresen finom savanyúkáposztája lesz. Ha végighackeled a város portáljait, egy csinos fej káposztát kapsz jutalmul.
9 Fractal Garden 6 Any A walk in the beautiful Kopaszi-gát Garden, by the Danube. You even might find a fern like this one. The pic is my own. Does not contains official logos, event names or claims.
10 Vecsési káposzta 12. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission kivezet a város szélére, ahol a Kanális patak mellé tanösvény és futópálya épült.
11 Vecsési káposzta 17. 7 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, lesz egy csini fej káposzta a scanneredre. A mission visszavezet a város központjába, ahol a történelmét bemutató emlékszobrok láthatóak.
12 Vecsési Káposzta 10. 7 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission Bálint Ágnes, a híres mese- és forgatókönyvíró emlékházához vezet el.
13 Vecsési Káposzta 7. 7 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a város egyetlen lakótelepére és a bevásárlóközpontba vezet el.
14 Vecsési Káposzta 3. 6 Sequentially Ha Vecsés (Wetschesch) neve csak egyetlen dologról ismerős, az a híresen finom savanyúkáposztája lesz. Ha végighackeled a város portáljait, egy csinos fej káposztát kapsz jutalmul.
15 Vecsési Káposzta 15. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a Petőfi téren folytatódik, ahol a költő szobra és emléktáblája is található.
16 Vecsési Káposzta 8. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a város Halmi-telep városrészébe vezet el.
17 Vecsési káposzta 6. 6 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a Búcsútér mellett vezet el, a búcsún kívül itt tartják a Káposztafeszt ünnepet is.
18 Vecsési káposzta 13. 7 Sequentially Fedezd fel az isteni savanyúkáposztájáról híres Vecsést, és szerezz egy csini fej káposztát a scanneredre. A mission a város szélén a Kispatak tanösvény és futópálya mellett folytatódik.
Balaton
   17-08-2018 17:47
The last 4 missions are not really bikegress, but it can be done, and the view is wonderful!

I <3 Tihany
   15-08-2018 19:19
Well, it's fun if you have to sneak in somewhere, but three times? For the same portals? No, it's a bit exaggerating. There are some new portals left out from the banner, the route should be re-thinked.

Hitchhikers Guide to Budapest
   08-08-2018 11:12
Great picture of Marvin, the paranoid android, thanks! <3 It can be done at night as well, however most of the gates are closed to the Castle, so you'll have to walk around quite a lot. The sight of the deserted castleyard will compensate the effort :)